Klar for noe nytt? Forandring i fryder

Det kan være fristende å ønske seg litt annerledes fargespill og nyanser i håret. Farging av hår er en rask, ikke- permanent måte å endre stil og utseende på. Håret kan farges i sin helhet, eller deler av håret kan farges med striper. Det å skulle farge håret hjemme, spesielt med striper, har varierende hell og det kan koste både tid og penger å rette opp et uønsket resultat. Er håret farget tidligere er det nødvendig med blekningsprodukter, og dette er spesielt teknikker der det lønner seg å benytte en fagperson.

Striper

Tynne striper gir en mer naturlig look, mens brede striper gir mer markert effekt. Striper kan legges i alle typer hår, også på toppen av tidligere farget hår. Det er flere forskjellige metoder å benytte når hår skal stripes. Balayage er en frihåndsteknikk der man pensler fargen på håret. Håret vil se mer naturlig ut, og gi mindre brå ettervekst. Balayage er for lysere hår, ønsker du mørkere nyanser kalles dette reverse balayage. Folie, eller foliayage, er en metode der man benytter folie for å effektivere virketiden for hårfargen. Teknikken gjør at frisøren kan jobbe nøyaktig og effektivt. Dette er en god metode for ettervekst. Hettestriping kjennetegnes med den velkjente plasthetten, der håret hekles ut gjennom plasten. Metoden brukes ofte på kort og halvlangt hår.

Pleie og stell

Ved Team Frisører erfarer vi at hår som er farget gjerne trenger litt ekstra pleie. Det kan være lurt å skaffe seg en sjampo som bevarer fargen. Produktene du bruker på håret bør tilføre pleie og være skånsomme. Balsam er med på å holde på fargen og en hårkur er også velegnet for å vedlikeholde et friskt, sunt hår. Team Frisører hjelper deg gjerne med råd og tips, enten det gjelder farging, striper eller stell av fargebehandlet hår. Vi hjelper deg å velge farge og metode. Kontakt oss på telefon 625 49 490 eller via våre nettsider.

Frisør Hamar – vi er det rette valget for deg!