AVBRYT

  Booking

  BOOKING

  Velg behandlinger du vil ha utført*

  Legg til flere behandlinger

  Ønsket dato og tid for behandling*  Velg Invisibli avdeling*

  Fornavn og etternavn*

  E-postadresse*

  Telefonnummer*

  Postnummer*

  Sted*

  Melding

  Avbestillingspolitikk

  Avbestilling må skje senest 48 timer før avtale. Det påløper et avbestillingsgebyr på kr. 500,- pr behandling ved for sen avbestilling.

  Dette gjelder uansett årsak (også sykdom) da vi ikke er dekket av offentlig forsikring.

  Avbestilling kan gjøres via mail til hello@teamfrisorer.no eller tlf/sms til 909 88 873.
  NB! Har du time mandag, må avbestilling komme innen kl 16.00 fredagen før.

  Billig frisør Hamar: Kvalitetstjenester til riktig pris

  Vi i Team Frisører ønsker deg velkommen til en hyggelig opplevelse i vår lyse, trivelige salong i Torggata. Hos oss treffer du fire damer som brenner for frisørfaget, som har kundeopplevelse i fokus og som alltid er ute etter å fornye egne ferdigheter. Vårt største ønske er at du skal forlate salongen vår strålende fornøyd med resultatet, og synes samtidig det er viktig å tilby et prisgunstig tilbud uten at det går på akkord med kvalitet. Vi er med andre ord en billig frisør i Hamar som du kan stole på.

  Prisnivå på våre tjenester

  Vi er stolte av å kunne tilby rimelige, konkurransedyktige priser. Prisene på våre tjenester avhenger av hva du ønsker å få utført og hvor omfattende jobben er. En dameklipp har for eksempel en startpris på kr 650. Du vil til enhver tid kunne finne prisoversikten her på vår nettside, samt inne i FixIT-appen. Vi gjør oppmerksom på at alle våre oppgitte priser på nettsiden er fra-priser, og vil variere avhengig av tidsbruk, ansiennitet og hvilke produkter som benyttes. Ta gjerne kontakt med oss, så gir vi deg et prisestimat.

  Kom innom for en time i dag

  Er du ute etter en billig frisør i Hamar, har du funnet rette salongen. Vi tilbyr en rekke tjenester, som inkluderer dameklipp, herreklipp, farging, føn, oppsetting, vask og ørepynt. Vi tilbyr også stell av negler. Ta kontakt med oss eller bestill gjennom FixIT.

  OFTE STILTE SPØRSMÅL

  Vi hjelper deg gjerne med alt det du ønsker å få utført av tjenester, enten det er klipp, vask, føn, striper eller farging av hår. Ønsker du flere behandlinger setter vi av tid til dette når du bestiller, eller du velger enkelt fra egen meny på vår nettside når du bestiller time. Vi anbefaler at du kontakter oss dersom du ønsker å kombinere behandlinger, slik at vi kan sette av tilstrekkelig med tid.

  I tillegg til klassisk klipp og farge til herre og dame tilbyr vi blant annet farging av bryn og vipper, oppsetting av hår og hull i ørene. Vi er også så heldige at vi har egen negldesigner som er til stede enkelte dager i uken etter avtale. Ring oss for en hyggelig prat, da
  ikke alle våre tjenester ligger ute på nettsiden som valg i menyen.

  Du kan nå oss ved å ringe 62 54 94 90, sende en e-post til teamfrisorer@gmail.com eller besøke salongen vår i Torggata 54.