AVBRYT

  Booking

  BOOKING

  Velg behandlinger du vil ha utført*

  Legg til flere behandlinger

  Ønsket dato og tid for behandling*  Velg Invisibli avdeling*

  Fornavn og etternavn*

  E-postadresse*

  Telefonnummer*

  Postnummer*

  Sted*

  Melding

  Avbestillingspolitikk

  Avbestilling må skje senest 48 timer før avtale. Det påløper et avbestillingsgebyr på kr. 500,- pr behandling ved for sen avbestilling.

  Dette gjelder uansett årsak (også sykdom) da vi ikke er dekket av offentlig forsikring.

  Avbestilling kan gjøres via mail til hello@teamfrisorer.no eller tlf/sms til 909 88 873.
  NB! Har du time mandag, må avbestilling komme innen kl 16.00 fredagen før.

  FAQ

  Vi er fire dyktige frisører med flere år i bransjen. Hos oss er vi opptatt av at kunden skal ha en god opplevelse og alltid være fornøyd med resultatet. Våre lyse, trivelige lokaler holder derfor høy standard. Uansett om du er ute etter klipp, farging eller kanskje oppsett av håret til en spesiell anledning – Team Frisører ønsker deg velkommen til en hyggelig kundeopplevelse og et resultat du blir fornøyd med.

  Det er flere alternativer tilgjengelig for deg når du skal bestille time. Du er alltid velkommen til å ringe salongen vår for å bestille en time. Via nettsiden vår kan også du legge inn hvilken behandling du ønsker, og booke deg inn på en ledig time gjennom portalen FixIT. Vi er også del av FixIT Timebestilling på mobil, en app der du selv enkelt bestiller time hos oss rett fra mobilen din. Etter å ha registret profilen din velger du Team Frisører fra menyen. Du vil så få oversikt over alle våre trivelige frisører, se når de har ledig tid og kan booke den typen behandling du ønsker. Det er også mulig å avbestille timen din hos oss via denne appen, så lenge du gjør det innen fristen. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

  I menyen på nettsiden vår kan du finne alle våre tjenester oppført i menyen. Dette inkluderer dameklipp, herreklipp, farging, føn, oppsetting, vask og ørepynt. Vi tilbyr også stell av negler. Det finnes i tillegg et utvalg tjenester vi tilbyr som ikke står oppført på våre nettsider, blant annet shellac og vippe extension. Ring oss gjerne for nærmere informasjon og en hyggelig prat. Du får tilgang til en rekke av våre behandlinger også via FixIT Timebestilling.

  Vi holder åpent fra 10.00 til 17.00 på mandager og tirsdager. Onsdag og torsdag har vi utvidede åpningstider fra 09.00 til 18.00, slik at du fint rekker en time etter endt arbeidstid. Hver fredag er tidene 10.00 til 17.00. Lørdager åpner dørene klokken 10.00 og stenger klokken 17.00, mens vi holder stengt på søndager.