Hårfine skiller – hvor ofte bør man klippe seg?

Håret er som oss mennesker – det er individuelt og krever ulik oppfølging. For en som har en kort hårklipp kan 6 uker føles som en evighet mellom frisørbesøk, mens en som sparer til langt hår føler et langt mindre behov for å klippe håret ofte. Det finnes ingen fasitsvar på hvor ofte man skal klippe håret, det er opp til hver enkelt. Det finnes derimot noen råd og tips fra fagfolk for deg som er opptatt av et friskt, fyldig og velpleid hår.

Hyppighet

Håret vokser alt mellom 1 – 3 cm per måned, her er det store individuelle forskjeller. Kort hår fører ofte til hyppigere behov for klipp, alt mellom 4-6 uker mellom hver gang. Dette merkes gjerne godt av eieren av frisyren, ved at håret ikke lenger lar seg style og formes like enkelt. Har du halvlangt hår bør det være tilstrekkelig med klipp hver 6 – 8 uke, for eksempel når du merker at du mister volum og det blir vanskeligere å style slik du selv ønsker.

Stell og behandling

Dersom du bruker mye produkter, styler håret ofte og varmebehandler det enten ved føning eller rettetang krever håret mer pleie. Farget hår blir gjerne også mer slitt, selv om det her også finnes unntak fra regelen. Kosthold og livsstil vil også være med på å påvirke hvor sunt og velpleid håret ditt er.

Din lokale frisør

Uansett om du sverger til månedlige avtaler, eller synes det er tilstrekkelig med en stuss hvert kvartal kan vi på Team Frisører gi deg en hyggelig opplevelse og et godt resultat. Vi tilbyr klipp, vask, farge, oppsett med mer. Vi ved Team Frisører er opptatt av at du skal være fornøyd når du forlater salongen vår, og gir deg gjerne råd og tips med på veien. Ta kontakt med oss på telefon 625 49 490 eller book en time direkte på vår hjemmeside eller via appen FixIT.

Frisør Hamar – vi er det rette valget for deg!